Lägg till mobilen i Webb Communicator

ShoreTel Webb Communicator

Anslut mot http://communicator1.kamoda.se/login/ med din webbläsare.

Logga in med ditt användarnamn och lösenord

Välj sedan konfigurera telefon i menyn uppe i vänstra hörnet.

Skriv sedan in ditt mobilnummer du vill koppla till under Mobil, skriv med +46 och välj sedan spara

Nu finns Mobil som ett val i menyn uppe till vänster.

När man väljer mobil så kopplas användaren om så att alla inkommande samtal istället går till mobilen, den fasta telefonen(primär telefon) man har blir då satt som Anonym och det går då inte att ringa från den då din användare är kopplad mot din mobil.

För att koppla tillbaks användaren till den fasta telefonen och för att ta bort vidarekopplingen så väljer man Primär telefon i menyn istället.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Powered by Zendesk