Installation Communicator på Windows PC

ShoreTel Communicator – PC Installation
1. Stäng alla program förutom din webbläsare och klistra in denna länk http://172.21.1.50/ShorewareResources/ClientInstall/

2. Kör programmet setup.exe

3. Klicka Next

4. Acceptera licensvillkor

5. Klicka Next

6. Acceptera fördefinierad mapp eller välj en valfri

7. Påbörja installationen genom att klicka på Install

8. Installationsförloppet kan ta en stund beroende på din dators prestanda

9. Avsluta installationen

10. Klicka på ShoreTel Communicator under Start/Alla program eller på skrivbordsgenväg

11. Klicka nästa

12. Fyll i uppgifter enligt nedan och klicka nästa Användarnamn och lösenord erhåller du från administratören.

13. Tillåt ShoreTel Communicator att kommunicera i både privata och offentliga nätverk

14. Inloggningen är klar och eftersom Communicatorn är ett program för att hantera arbetssamtal så rekommenderas man att starta programmet när man loggar in i Windows

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Powered by Zendesk